Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Hoe vind je jouw ideale vakantie naar de Côte d’Azur?

De meivakantie staat weer bijna voor de deur. Vaak wil je na al die stressvolle werkdagen eindelijk eens ontspannen. De meivakantie is dan ook een goede periode om eens lekker op vakantie te gaan. Misschien naar de prachtige Côte d’Azur? Maar hoe vind je nou een passende bestemming, accommodatie en een goede vlucht? Ik help je een handje.

Nice - Côte d'Azur

Foto: John Jason via Unsplash

Welke bestemming gaat het worden?

Het is natuurlijk goed om je af te vragen wat je precies zoekt tijdens je vakantie. Ben je op zoek naar rust of juist meer naar gezelligheid? Wil je een strandvakantie of wil je juist de natuur in? Wil je dichtbij een plaatsje verblijven of liever in alle rust? Wanneer je deze vragen beantwoordt, helpt je dat al een handje. Je kunt voor wat inspiratie natuurlijk kijken bij de verschillende regio’s of steden. Wellicht vind je al snel een bestemming die goed bij je past!

Hotelkamer Côte d'Azur

Foto: Nik Lanus via Unsplash

In wat voor accommodatie verblijf ik het liefst?

Dan is natuurlijk de vraag in welk soort accommodatie je het liefst verblijft. Ben je meer een persoon die houdt van kamperen en is een camping prima? Of wil je gaan voor luxe en verblijf je graag in een hotel? Daarnaast moet je je natuurlijk afvragen met hoeveel personen je op reis gaat. Ben je met een grote groep, dan is het misschien toch fijn als je voor een vakantiehuis kiest. En welke faciliteiten vind je dan belangrijk als je op vakantie bent? Wil je een zwemparadijs voor de kids of is een klein zwembad al voldoende?

Kijk voor het aanbod eens bij accommodaties of er een passende voor je bij zit. Daarnaast kan je ook zoeken op verschillende zoekfilters om te komen tot je ideale vakantiebestemming. Heb je er al zin in? Zie jij jezelf al liggen aan de rand van het zwembad met een verfrissend drankje in je hand?

Vliegtuig Côte d'Azur

Foto: Nils Nedel via Unsplash

Hoe vind ik een goede vlucht?

Natuurlijk kun je makkelijk met de auto naar de Côte d’Azur gaan. Je bent er namelijk in een kleine 12 uur rijden vanaf Utrecht. Wil je voor meer comfort gaan en wil je er sneller zijn? Dan is vliegen natuurlijk een goede optie. Tientallen airlines, verschillende luchthavens, vertrekdagen en zeer uiteenlopende prijzen. Hoe weet je nu welke vlucht voor jou het meest ideaal is? Daar kom je op een gemakkelijke manier achter via de site Skyscanner. Hier kun je eenvoudig alle opties vergelijken om vervolgens een goede keuze te maken.

Hopelijk kun je na het beantwoorden van de vragen in deze blog de juiste vakantie aan de Côte d’Azur vinden en zullen onze inspirerende blogs je helpen. Ik wens je alvast een fijne en aangename vakantie!

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Holiday Marina

Familie Kreling-Vink, 4 januari 2017

Heel vriendelijk personeel

Omdat het een mooie ligging heeft, er is alles wat je nodig hebt, en het personeel is heel vriendelijk! Het is er prachtig, met mooie strandjes en stadjes

Bezocht Holiday Marina met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl