Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Het nieuwe jaar goed starten met een midgetgolfvakantie

Als kind vond ik het altijd super leuk om op golfvakantie te gaan. Op elke camping waar ik verbleef met mijn familie, wilde ik perse dat er een midgetgolf aanwezig was. Ik vond het niet alleen leuk om met mijn campingvriendjes te golfen, maar ook zeker met mijn familie. Helaas verloor ik wel vaak, maar mij ging het altijd om de gezelligheid. Dat is het belangrijkste, niet waar? In dit blog licht ik twee campings uit waar een midgetgolf aanwezig is aan de Côte d’Azur. Lees je mee?

Gezellig midgetgolfen op Douce Quiétude

Een familiecamping met rust en ruimte, dat is waar Douce Quiétude bekend om staat. Voor een rustgevende golfvakantie ben je hier dus aan het juiste adres. Vijf kilometer verderop vind je de Middellandse Zee met zandstranden waar je dagen kunt genieten van de zon, zee en het zand. Op deze camping geniet je van alle leuke activiteiten en de leukste uitstapjes in de omgeving.

Om te beginnen geniet je op Douce Quiétude van heel veel waterpret. Met twee bubbelbaden, twee zwembaden en een waterglijbaan van maar liefst 50 meter, is het hier genieten geblazen. Dus voor afkoeling zit je op deze camping zeker goed tijdens de hete zomerdagen. Wil je cultuur snuiven? Je raadt het al, ook dan zit je hier goed. Langs de kust liggen diverse prachtige badplaatsen. Denk aan Cannes, Nice en Monaco. Het zijn steden die iedere jaar weer veel toeristen trekken, en dat belooft veel goeds.

Maar een camping zonder een midgetgolfbaan is voor mij niet compleet. Gelukkig vind je er een op Douce Quiétude en kunnen gezinnen en kinderen dagenlang samen genieten. De holes zijn niet al te moeilijk, dus ook de kleinsten van de familie kunnen zich hier aan een potje wagen. Dat is fijn toch?

golfvakantie

Foto van Douce Quietude

Heerlijke golfvakantie op Rivièra d’Azur

Rivièra d’Azur is bekroond met vier sterren en dat is niets voor niets! Dit is een familiecamping waar dagelijks leuke activiteiten op de planning staan en dus echt een aanrader voor als je op een golfvakantie wilt. Zo kunnen de kinderen en ouders genieten van verschillende shows en live muziek in de avond. En ook overdag staat er van alles op het programma. Vervelen is geen optie op Rivièra d’Azur!

Op vier kilometer afstand van de camping vind je de prachtige stranden van Saint Aygulf. Daarnaast kun je op de camping ook genieten van een verwarmde zwembad. Voor de kleine kinderen is er een speciale kinderbadje. Ook op deze camping zit je dus goed voor veel waterplezier! Daarnaast geniet je in de omgeving van de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden. In de avond kun je een avondmarkt bezoeken in Saint Raphaël en in het binnenland vind je genoeg leuke dorpjes, interessante musea en prachtige landschappen.

Naast alle leuke activiteiten in en rondom de camping, geniet je hier zeker ook van een potje midgetgolf met de hele familie. Omgeven door groen, golf je hier rustgevend maar wel met veel gezelligheid.

Golfvakantie

Foto van Rivièra d’Azur

Naast twee deze geweldige campings, hebben wij natuurlijk meer accommodaties in Côte d’Azur tot onze beschikking. Klik hier om het totale aanbod te bekijken en boek snel jouw vakantie aan de Côte d’Azur! 

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl