Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tips voor een relaxed dagje strand aan de Côte d’Azur

De meivakantie is volop aan de gang, en ook de zomervakantie laat niet al te lang meer op zich wachten. Vanuit je bureaustoel achter de computer droom je vast weg richting de Côte d’Azur. Heerlijk in een ligstoel op het strand, een zwoel windje door je haren en een prachtig uitzicht op zee. Een uitzicht dat misschien niet snel verveelt, maar toch wil je ook wel eens wat anders zien. Online tv-kijken biedt dan een oplossing. Heerlijk je favoriete tv-programma bekijken vanuit je luie stoel. Deze tip en andere tips voor een relaxed dagje strand aan de Côte d’Azur lees je in dit blog.

Kids blij, ouders blij!

Een dagje aan het strand met de kids betekent dat je altijd wel een oogje in het zeil moet houden natuurlijk. Maar dat wil niet zeggen dat je de hele tijd druk met hen hoeft te zijn. Zorg ervoor dat je een grote strandtas vol met speelgoed hebt ingepakt voor je dagje strand. Emmers, schepjes, harkjes en allerlei figuren, zodat de kinderen heerlijk in het zand kunnen werken aan een zandkasteel. Maar ook een bal of een tennisspel zijn aanraders voor een dagje strand.

Ook leuk voor als de kids al een stukje ouder zijn: een leuk leesboek. Heerlijk ontspannen op een handdoek liggen en je verdiepen in de laatste avonturen van je lievelingspersonage. Zo heb je letterlijk geen kind aan ze!

Smeren, smeren en nog eens smeren

dagje strand

Misschien wel het belangrijkste tijdens een dagje aan de Franse Rivièra: goed insmeren! Aan het strand staat vaak wel een briesje en ook tijdens een frisse duik heb je het niet altijd in de gaten maar de zon brandt scherp aan de Côte d’Azur. Een goede zonnebrandcrème doet wonderen op zo’n moment. Door je regelmatig in te smeren met de juiste factor kun je ervoor zorgen dat je wel een kleurtje krijgt, maar dat je niet verbrandt.

Een goede tip is ook om een parasol mee te nemen naar het strand en deze op het heetst van de dag uit te klappen boven je strandstoel. Kun je wel genieten van het heerlijke strand, maar smelt je niet weg in de zon.

Mis niets vanuit je luie strandstoel

dagje strand Côte d'Azur

Met digitale TV van KPN hoef je deze zomer geen enkele tv-serie te missen. Sterker nog: je kunt alle afleveringen die je gemist hebt bingewatchen vanuit je luie strandstoel. Deze interactieve televisie app van KPN geeft je namelijk de mogelijkheid om films, series en tv-programma’s te kijken waar en wanneer je wilt. Zo kun je onder de Franse zon heerlijk genieten van alle afleveringen van The Voice of Holland bijvoorbeeld, of ben je in een dag weer bij met Zuidas. Op deze manier vliegt een dagje strand voorbij!

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl