Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Zo maak je de mooiste vakantiefoto’s met je smartphone

De fotogenieke Côte d’Azur. Hier kun je de hele vakantie wel foto’s maken. De prachtige stranden, Franse pittoreske dorpjes en fotowaardige gerechten. Deze Franse Riviera is voor fotografieliefhebbers een echt paradijsje. Maar niet alleen professionele fotografen kunnen hier de mooiste plaatjes schieten. Ook als amateur maak je hier de leukste vakantiekiekjes. En dat gewoon met je smartphone! Een goede camera op je smartphone kan al een groot verschil maken. Ben je dus in overweging om een nieuwe telefoon aan te schaffen, kies er dan eentje met een goede camera! Neem dan bijvoorbeeld even een kijkje bij de Samsung Galaxy bij KPN. En waan jezelf in het leven van een echte fotograaf.

Hieronder lees je een aantal tips waarmee je je vakantiefoto’s naar een hoger level tilt!

Vakantiefoto's met je smartphone

Vastleggen van de mooie natuur

Ook natuurfotografie is met je smartphone een leuke uitdaging. Zie je een mooi vogeltje in de boom of wil je een mooie bloem van dichtbij vastleggen? Bij natuurfotografie ku

n je allerlei verschillende functies uitproberen. Je kunt leuk spelen met verschillende manieren van fotografie. Het belangrijkste is dat je eerst een goed beeld krijgt van wat je vast wilt leggen. Wil je bijvoorbeeld dat ene kleine bloemetje fotograferen? Dan is het mooi om met de macrofunctie aan de slag te gaan. Zo wordt het bloemetje heel scherp en de achtergrond wordt vaag, waardoor het onderwerp meer opvalt.

Selfies maken onderweg

Lig je op het strand of ben je onderweg en wil je dat moment vastleggen, maar is er niemand in de buurt om de foto te maken? Dan is het maken van een selfie een logische oplossing. De zee op de achtergrond, iedereen lachen, en klik! Maar dit klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk is. Een mooie selfie krijgen, waar iedereen goed scherp op staat, lukt niet altijd. Maar hoe maak je dan wel een mooie selfie? Ten eerste is het gebruiken van een goede smartphone een belangrijk hulpmiddel. Op de Samsung Galaxy S8 zit bijvoorbeeld een uitgebreide selfie functie. Dit kan je in de instellingen aanzetten. Deze functie zorgt ervoor dat  iedereen scherp gesteld wordt op de foto. Zo heb je eindelijk die prachtige selfie te pakken! Gebruik daarnaast ook hulpmiddelen, zoals selfiesticks. Hiermee kun je iedereen beter op de foto krijgen en kun je meer van de omgeving vastleggen op je selfie.

Vakantiefoto's met je smartphone

Of je nu natuurfoto’s wilt maken, of met de familie goed op een selfie wilt staan. Met je smartphone bij je heb je geen fototoestel meer nodig! Met je smartphone op zak en door het lezen van goede fotografie tips, blaas jij iedereen omver met je eigen foto’s. Dus oefenen maar!

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl