Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Drie kindvriendelijke campings aan de Côte d’Azur

Met de kinderen naar de Côte d'Azur? Kijk hier voor de kindvriendelijkste campings!

Op zoek naar kindvriendelijke campings aan de Côte d’Azur? Wij selecteerden de campings waar jouw kinderen ongestoord kunnen rondrennen en rondspetteren. Want zeg nou zelf: dan kun ook jij pas echt ontspannen.

Camping les Pêcheurs

Op les Pêcheurs staat een groot animatieteam, en speciaal voor de Nederlandse kindjes zit hier ook een Nederlandse animatrice bij. Handig voor de uitleg bij het knutselen of de sporttoernooien! Dit animatieteam organiseert ook regelmatig avondactiviteiten, zoals spooktochten en kinderspektakels. Bij dit laatste kunnen de kinderen laten zien welke talenten ze in huis hebben. Het ruime buitenbad heeft een apart kinderbadje, en op les Pêcheurs staat ook een pingpongtafel en ligt een multisportveld. Vanuit hier kun je makkelijk de grote steden aan de Côte d’Azur bezoeken, zoals Fréjus, Cannes en Saint Tropez!

Boek een vakantie naar camping les Pêcheurs

Camping les Cigales

Ook les Cigales is één van de kindvriendelijke campings op Cotedazur.nl. In dit animatieteam zitten meerdere Nederlanders, wat de drempel verlaagt om mee te doen aan de activiteiten. Iedere woensdag is er een groot campingspel, waar alle gasten en alle animateurs aan meedoen. Ook worden er ’s avonds regelmatig shows opgevoerd door professionals. Daarnaast is het zwembad een echt waterparadijs, met vijf waterglijbanen en een apart kinderbadje. Behoefte aan nog meer zwemplezier? Aqualand ligt niet ver weg, en de camping organiseert wekelijkse tripjes naar dit paradijs.

Boek een vakantie naar camping les Cigales

Camping Domaine du Colombier

Een andere camping met een vol animatieprogramma is Domaine du Colombier, een luxe vijfsterrencamping op nog geen vijf kilometer van het strand. Het is een groot en groen park, van alle gemakken voorzien. Als je wilt, hoef je de camping niet eens af. En dat zullen de kinderen dan ook niet graag willen: ze kunnen zich vermaken op het grote sportterrein, in de speeltuin of tijdens de avondshows. Ook heeft Domaine du Colombier een groot zwembad met wel zes glijbanen.

Boek een vakantie naar camping Domaine du Colombier

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl