Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Scooter huren

Lekker uitwaaien en genieten van de omgeving!

Een auto huren is natuurlijk super handig voor de lange stukken, om steden te bezoeken en om boodschappen te doen. Maar tijdens je vakantie aan de Côte d’Azur wil je natuurlijk ook optimaal van het Franse zonnetje genieten. Dit kan natuurlijk perfect tijdens een scooterritje! Deze kun je op verschillen plaatsen aan de Côte d’Azur huren.

Scooter huren in Saint-Aygulf

In het plaatsje Saint-Aygulf, vlakbij Fréjus, vind je First Bike. Hier kun je zowel motors, scooters als fietsen huren. Een scooter huren kost meestal tussen de 30 en 50 euro per dag (24 uur). Ga bijvoorbeeld lekker toeren langs de kust!

Scooter huren in Fréjus

In het centrum van Fréjus zit verhuurbedrijf Booking Bikes gevestigd. Je hebt de keuze uit verschillende soorten scooters. Hoe zwaarder de scooter, hoe hoger het tarief.

Scooter huren in Nice

In het centrum van Nice, vlakbij de kust vind je Bike Trip. Wanneer je hier een scooter huurt, ben je goed verzekerd en kun je zoveel kilometers maken als je wil. De kleinste scooter van 50 cc is het goedkoopst en ook het handigst. Deze scooter kun je makkelijk overal kwijt!

Scooter huren in Antibes-Juan-les-Pins

Tussen Antibes en de badplaats Juan-les-Pins zit het verhuurbedrijf Holiday Bikes.
De scooter is een ideaal vervoersmiddel om je door te stad te verplaatsen. Meestal weten de eigenaren wel leuke (toeristische) routes!

Tenslotte kun je in Cannes zelfs een Vespa huren! In dit blog vind je meer informatie en tips hierover.

Het is en blijft natuurlijk een redelijk risicovol vervoersmiddel. Wanneer je niet echt gewend bent om scooter te rijden of niet gewend bent aan druk verkeer, dan kun je beter een rustige fietsroute proberen.

Populaire bestemmingen

CotedAzur.nl