Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

International Games Festival Cannes

Zoals elke jaar vindt ook dit jaar weer het International Games Festival plaats in Cannes. Van 24 tot 26 februari komen mensen uit de hele wereld samen om hier in het Palais des Festivals et des Congrès spelletjes te spelen.

Waarom moet ik hier heen?

Het internationale spelletjes festival in Cannes is een spektakel voor iedereen die van spelletjes houdt. En daarmee bedoel ik spelletjes in de breedste zin van het woord. Want je vindt hier van alles aan spellen. Bordspellen, kaartspellen, computerspellen en simulatiespellen. Bedenkers en makers komen hierheen om hun spellen te presenteren. Daarbij kun je de nieuwste ontwikkelingen uitproberen maar je kunt ook de oude klassiekers gaan spelen zoals een goed potje schaken.
Het filmpje hieronder geeft een beeld van wat er op dit festival allemaal te doen is.

Het mooie aan dit festival is dat het werkelijk voor iedereen is. Jong en oud komen hier samen om met elkaar te spelen en wedstrijdjes te doen. Het maakt niet uit of je het spel nog nooit gespeeld hebt of een professional bent. Het International Games Festival brengt verschillende mensen samen omdat ze allemaal een passie hebben en dat is spelletjes!
Bovendien is de entree geheel gratis. Het is dus zeker waard om in ieder geval een kijkje te nemen!

Cannes als vakantiebestemming

Cannes is verder ook een geweldige vakantiebestemming. Cannes staat bekent om het filmfestival maar hier valt nog veel meer te doen. Cultuur, mooie haven, witte stranden en leuke boetiekjes. Renée geeft in haar blog allemaal leuke tips voor een stedentrip naar dit Franse stadje aan de Côte d’Azur.

Krijg jij ook zin om het International Games Festival te bezoeken in Cannes? Kijk hier voor accommodaties in de buurt.

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Holiday Green

Familie Seising, 22 januari 2017

Veel schaduw!

Mooie camping met veel faciliteiten. In het laagseizoen helaas niet alle faciliteiten open/beschikbaar. In zomer veel schaduw. Groot zonneterras bij zwembad. Half uurtje rijden van strand.

Bezocht Holiday Green met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl