Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping met animatie aan de Côte d’Azur

Kamperen met de kinderen? Dan is een camping met een animatieteam ontzettend leuk. De kinderen kunnen spelen, dansen en knutselen met de animatrices en hebben een heerlijke tijd op de camping. Maar bij welke campings moet je zijn aan de Côte d’Azur? Dat laat ik je in dit blog zien!

Rivièra d’Azur

Op en top luxe, dat vind je bij camping Rivièra d’Azur. Deze camping heeft maar liefst 5 sterren en ligt vlakbij het strand. Een ideale bestemming voor een vakantie met kinderen, want met de vele zwembaden en het enthousiaste animatieteam vervelen zij zich niet. Verstoppertje tussen de stacaravans of dansen op leuke liedjes tijdens een minidisco, dat zit wel goed. Het animatieteam heeft genoeg leuke activiteiten in petto. Zijn je kinderen al wat ouder en willen ze graag actieve spellen doen? In de middag worden er vaak sportactiviteiten georganiseerd. Met alle kinderen een voetbaltoernooi of een tafeltennispartij spelen wordt regelmatig georganiseerd!

camping animatie

Esterel Caravaning

Met maar liefst 5 zwembaden is Esterel Caravaning echt een leuke camping voor de kinderen. Probeer ze maar eens uit het water te halen, ze zijn de hele dag aan het spetteren in het water, van de glijbanen aan het roetjsen of in het speeltoestel aan het spelen. Het animatieteam maakt er helemaal een feest van met leuke sport en spel activiteiten!

camping animatie

Les Pêcheurs

Op Les Pêcheurs is er met iedereen rekening gehouden. Er zijn 3 zwembaden, waaronder één voor de allerkleinsten om in te spelen. In het warme weer is er immers niks lekkerder dan te spetteren in het water. Aan de ouders is er ook gedacht! Er is namelijk een spa op de camping om echt even te relaxen van een sauna of een massage. En ondertussen zijn de animatrices met de kinderen aan het spelen. Een knutselwerkje maken in de miniclub is één van de favorieten onder de kinderen. Leuk om de accommodatie nog meer als thuis te laten voelen!

camping animatie

Waar ga jij heen deze zomer? Bekijk hier alle accommodaties. 

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Esterel Caravaning

Familie Bode, 4 januari 2017

Erg mooi speelfestijn!

Het is een zeer mooie camping met allerlei mooie verblijven. Voor Kids is het super met voor iedere leeftijd wel wat te doen. Erg mooi speelfestijn voor kids zijn toch wel de glijbanen.

Bezocht Esterel Caravaning met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
8

Les Pêcheurs

Familie Janssen, 26 september 2016

Heel gastvrij

Heel gastvrij, lekker en leuk geprijsd restaurant op de camping, netjes, goed georganiseerd.

Bezocht Les Pêcheurs met partner.

Bestemming bekijken

CotedAzur.nl