Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiehuis aan de Cote d’Azur

Een vakantie aan de Côte d’Azur, wie wil dat nou niet? Een huisje op loopafstand van de boulevard van Nice of een leuk vakantiehuis aan de kust, daar word je wel warm van. Een vakantiehuis aan de Côte d’Azur is een ideale uitvalsbasis om deze prachtige streek van Frankrijk te verkennen. In dit blog geef ik je 3 tips!

3 tips voor een vakantiehuis aan de Côte d’Azur

Domaine des Eucalyptus

Een kleinschalig vakantiepark in Frankrijk vind je in Domaine des Eucalyptus, vlak de stad Fréjus. Een vakantiepark om je echt te ontspannen. Want ook al ligt het park op geen 3 km van de zandstranden af, je bevindt je middenin de natuur. Een ideale plek om met het gezin te genieten van een welverdiende vakantie.

Le Clos Bonaventure

Vanaf dit vakantiepark ben je zo op het strand. Een typisch voorbeeld van een vakantiehuis aan de Côte d’Azur, waarbij je vanaf het balkon van je appartement uitkijkt op het strand. Je bent binnen 5 minuten op het strand. Dit park ligt vlakbij de populaire badplaats St. Tropez en het is een ideale familiebestemming. Zie jij jezelf al aan het strand liggen van St. Tropez?

L’Ile d’Or

L’Ile d’Or is een familiepark voor het hele gezin. De kinderen vermaken zich hier op en top in het zwembad of in de speeltuin terwijl de ouders kunnen ontspannen in de sauna. Er is aan iedereen gedacht. Dit park heeft prachtige vakantiehuizen waar je na een lange dag in het zwembad of aan het strand echt tot rust kunt komen. Je hebt alle ruimte en volledige privacy. Dit vakantiehuis aan de Côte d’Azur is zeker aan te raden!

Waar ga jij heen?

Er zijn zoveel mogelijkheden om echt te genieten van een vakantie aan de Côte d’Azur en een vakantiehuis is daar zeker één van! Het is een perfecte uitvalsbasis om de streek te leren kennen, niet alleen de zandstranden, maar ook het prachtige binnenland. Bekijk alle bestemmingen met een vakantiehuis hier en droom alvast van jouw vakantiebestemming!

Is de Côte d'Azur ook jouw favoriete vakantiebestemming?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

CotedAzur.nl